woensdag 2 mei 2012

Verjaardagsweekend



Mijn verjaardags(verlengd)weekend was er eentje om niet te vergeten. Vrijdag gestart met diner in 't Vier Emmershof. Een adres om zeker nog eens te frequenteren. Gelegenheden genoeg!
Zaterdag en zondag gingen er iets rustiger aan toe. De dochter besluit de zaterdag grotendeels bij oma en opa door te brengen. Het is omdat de voorbereidende communieviering op het programma stond, anders had ik haar met geen stokken mee gekregen. Zondag was het cupcake time!
Tot onze grote vreugde begint het in de namiddag beduidend zonniger te worden. De kinderen voelen het kriebelen en doen meteen hun zwembroek en 'bak'pak (zoals de dochter het nog steeds noemt) aan.
Ze spelen en vliegen in het rond, vragen naar waterballonnen (die ik helaas niet meer heb) maar de ladder die nog in de tuin staat, doet dienst als toren en kan duidelijk de pret niet bederven.
We eten voor de eerste keer in weken buiten op het terras. Mijn man bakt zelfgemaakte pizza's à volonté, nog begeleid door ons aperitief Mas Pere Brut Nature.
Het is een zalige avond.
Daags nadien worden we met kinders en al verwacht bij vrienden in Lokeren. Met een 10-tal aperitieven we er op los en smikkelen van de befaamde spaghettisaus van 'De Kastaar' in Gent.
Een volgende date wordt vastgelegd en we gaan tevreden naar huis.
Dinsdag, gisteren dus nemen we ons voor om het rustig aan te doen. Maar dat is buiten onze actieve vrienden uit het nabijgelegen dorp gerekend. Ze willen gaan wandelen en zijn op zoek naar gegadigden om hen daarbij te vergezellen. Dat is maar een woord! We eindigen, buiten onze verwachtingen in Sint-Niklaas in de QC Stables. We zijn leek op het vlak van de paardensport maar ze hebben er een schitterend terras met loungezetels. Meer moet dat niet zijn. Onze kinderen mogen ieder trots plaatsnemen op de rug van 'Indian Pascha'. Ze hebben de middag van hun leven. Wij genieten van het zonnetje. De avond sluiten we met 3 koppels en 4 kinderen af in De Eenhoorn. Weeral een weekend om niet te vergeten!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten