donderdag 30 mei 2013

LPM en pioenroos! I like!




Een week geleden ging ik het pakketje LPM-gels halen in het Kiala-punt. De aanblik van zes flessen douchegels met de belofte je in de Provence te wanen, deden me al reikhalzend uitkijken naar de beloofde douchesensatie. Niets is minder waar: na een sneakpreview (lees: gesnuffel aan de busjes) kiezen we de framboos & pioenroos als eerste testcase. We zijn aangenaam verrast door de geur en textuur van de gel. Roos spreekt aan natuurlijk! Zeker met een 8-jarige dochter die niets liever wil dan 'girly' zijn. En laat nu net de pioenroos mijn lievelingsbloem zijn. De geur blijf lekker op de huid en in de badkamer hangen.

De website van Le Petit Marseillais België beschrijft de gel als volgt:

Deze douchecrème hydrateert uw huid en verfrist haar met een fluwelen toets. Zijn fruitig, delicaat parfum vol fleurige tonen is als een zinnenprikkelende uitnodiging voor een zuiders feest…
Deze douchecrème heeft een plantaardige wasbasis, heeft een neutrale pH en is getest onder dermatologisch toezicht.

* Hydrateert de bovenste lagen van de opperhuid. 
Ingrediënten :  
De framboos wordt geprezen om haar zoet en prikkelend parfum. 
Tijdens de lente doet de pioenroos de tuinen oplichten met haar weelderige bloei en delicate, geraffineerde parfum.

Met deze beschrijving zijn we het volkomen eens!  En, met de huidige buitentemperaturen een aangenaam alternatief voor een weekje Provence. Maar laat die zon maar snel schijnen. Misschien helpt het door morgen de citroengel met ijzerkruid te testen. Hoop doet leven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten