dinsdag 3 januari 2012

Ski-in/ski-out in Valmorel

 

Vandaag las ik een interessant artikel over het nieuwe resort van Club Med in Valmorel.
Eerst volgt een korte uitleg over de eetgelegenheden en daarna wordt het skigebied zelf bejubeld.
Vooral het feit dat het resort ski-in/ski-out faciliteit heeft, spreekt tot de verbeelding.
's Ochtends dus niet met de skilatten de skibus op maar rechtstreeks vanuit het resort de lift kunnen nemen. Die zelfs speciaal voor het resort gebouwd werd....
Wat een luxe!


Dinner with the stars

Hoe prachtig de locatie en hoe goed de sneeuwconditie ook mag zijn, ook de kwaliteit van het eten is een belangrijke factor. En zeker na een intensieve dag op de piste. Er zijn twee manieren om hier van het eten te genieten, het restaurant met uitgebreid buffet en het specialiteitenrestaurant waar aan tafel wordt geserveerd.
Overigens zijn drankjes en snacks de hele dag inbegrepen. Aan de bar kun je alle drankjes krijgen die je wenst, van de ‘echte’ merken. Rond theetijd staan er lekkere koekjes en taartjes en rond borreltijd word je verwend met bladerdeeghapjes en zoutjes. Mocht je trouwens een ochtend wat later uit je bed komen, dan staan er bij de bar altijd nog lekkere croissantjes en sapjes zodat je het ontbijt niet over hoeft te slaan.



Skigebied Grand Domaine

Uiteindelijk gaat het natuurlijk vooral om het skigebied, Grand Domaine. Grand Domaine beschikt over 150 km aan pistes die liggen tussen de 1.250 en 2.550 meter. Je vindt er met name blauwe en groene pistes, die het gebied vooral geschikt maken voor families en minder ervaren skiërs. Het allermooiste is toch wel dat het resort van Club Med ski-in/ski-out is, waardoor je niet tientallen meters met je skimateriaal hoeft te sjouwen maar zo op de lift kunt stappen (die overigens speciaal voor dit resort is aangelegd!).

Bron: www.snowplaza.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten