maandag 30 januari 2012

Carita en Club Med Valmorel




Tijdens ons verblijf in het Clubresort werden we verwend op allerlei mogelijke manieren. Tot in de badkamer toe: badjassen en slippers, haardroger, make-upspiegel, bruistablet voor het bad, douchesponsje, scheerset, douchekapje,...en niet te vergeten de luxe verzorgingsproducten van Carita.
Het was een belevenis dagelijks deze producten te kunnen gebruiken: zeepjes, bodylotion, shampoo en douchegel. Onze beide badkamers werden er dagelijks van voorzien. Wat een weldaad !
Ze ruiken overigens heerlijk! Zelden zo gewonnen voor de geur van een product.
Ook in de wellness van het hotel werden deze producten gebruikt.
Ik heb het niet kunnen laten twee tubes mee naar huis te smokkelen. De shampoo en bodylotion staan parmantig te blinken op de badkamerkast. Enkel mits mijn toestemming mogen ze gebruikt worden en dan nog...met mondjesmaat!
Bij terugkomst ben ik direct opzoekingswerk omtrent dit merk gaan doen.
Carita werd opgericht door de zussen Rosy en Maria Carita. Ze waren de eerste vrouwen die in Parijs een kapsalon begonnen. In 1945 openden ze hun eerste schoonheidssalon, eveneens in Parijs. Na hun samenwerking met een aantal beroemde fashion designers, werden ze wereldberoemd, met een imperium van schoonheidssalons in alle grote steden van Frankrijk en ver daarbuiten. Hun producten zijn in die salons te koop. Ook online heb ik een aantal mogelijkheden tot aankoop gevonden.
Club Med Spa en zijn merken



Geen opmerkingen:

Een reactie posten