maandag 12 december 2011

Campagne 'The Insiders'

 

Eind oktober 2011 werden we via mail op de hoogte gebracht van de nieuwe campagne van The Insiders.

Deze keer sprak het zeker tot de verbeelding!
In totaal konden 75 koppels mee naar een nieuw ski-resort van Club Med in Valmorel.
Skifanaten die we zijn, konden we deze kans niet laten voorbij gaan.
Maar € 500,00 waarborg betalen? Hoe zit dat dan?
Ben je dat geld kwijt? Is dat wel veilig zo via internet je creditcard- gegevens achter laten?
Uiteindelijk hakten we de knoop door en we gingen ervoor....
Met laptop op schoot, en met een winnaarsmentaliteit begonnen we aan de vragenlijst voor inschrijving.
Uiteindelijk moest je een foto, liefst met je reispartner, van je meest memorabele vakantie bijvoegen. O nee, op die laptop heb ik geen foto's staan...Laat staan foto's van een memorabele reis. We snuisteren snel, snel in de PC en vinden slechts een foto van beide op een weekendje Laren (Nederland). De foto stelt niet veel voor. We staan er beide slecht op vinden we zelf maar het moet dan maar. We zijn, wie we zijn, denken we dan. Maar we zien onze kansen met de minuut slinken en durven al niet meer te hopen er bij te zijn. Oef, de foto is in orde. De volgende vraag, vraagt een beschrijving van de foto en de reis op zich. OMG nu wordt het echt moeilijk. Geen hawaïverhaal, geen cocktails op een wit strand, geen afterski in één of andere hut. Hoe moeten we dit gaan verkopen? We schrijven een tekst en zien nu pas echt onze kansen tot 0 gereduceerd. Hoe overleven we deze campagne?
"Vooruit, stuur die handel door!" Baat het niet, dan schaadt het niet.
Wat volgt, zijn een kleine 2 weken vol spanning, dromen, lange gesprekken over....Wat als?....
Tot......

 

Campagne: Club Med

24/10/2011

Wil jij er even tussenuit deze winter en onthaasten met een verse laag sneeuw onder je voeten? Wij geven je de kans om samen met je partner te ontspannen tijdens een fantastische wintertrip met Club Med! Leef je uit op de skipistes, laat je verwennen in de wellness en geniet van een luxueus verblijf in één van de Club Med Clubdorpen in Frankrijk. En dat allemaal all-inclusive!

Wij zoeken 75 Vlaamse koppels/ouder + kind die deze winter hun skilatten willen aantrekken in een Premium Clubdorp in de Franse Savoie streek.  Je verblijft in alle luxe die het Clubdorp te bieden heeft en kan heerlijk genieten van een ontspannende wintervakantie.

Ben jij samen met je partner beschikbaar tussen 09/01 en 14/1 of tussen 15/1 en 21/1? Wil jij zien wat Club Med allemaal te bieden heeft en help je graag mee om deze unieke vakantiebeleving bekend te maken? Of ken je iemand voor wie deze campagne uitermate geschikt is? Schrijf jezelf in of laat de persoon die je kent zich dan snel inschrijven voor 02/11!

Vermits het in deze campagne gaat om een erg waardevol aanbod, vragen wij jou een waarborgsom €500/gezin ter beschikking te stellen. Indien je niet geselecteerd wordt, krijg je dit bedrag automatisch terug. Wanneer je wél geselecteerd wordt of tot de reservedeelnemers behoort, wordt dit bedrag geblokkeerd tot na de reis. Na afloop van de reis krijg je dit bedrag teruggestort, verminderd met een administratieve kost van €50 per persoon. In geval van eenzijdige annulering door de Insider zonder geldige reden of in geval er ter plaatse schade wordt aangericht, zal deze waarborgsom worden aangesproken. Raadpleeg zeker de deelnamevoorwaarden. 

Foto: Club Med 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten