zaterdag 18 februari 2012

Laatste winterkoopjes

 
Billabong

Vannacht vertrekken we naar Zwitserland. Hopelijk blijft de weg droog. Men voorspelt wat sneeuw maar voor de komende dagen wordt zon verwacht, dus mij hoor je niet klagen. Nu eerst veilig ter plaatse geraken.
Bij het inpakken kom ik tot de vaststelling dat de skibroeken van de zoon eigenlijk een maatje te klein zijn. We gaan nog even naar het Shopping Center en bij United Brands blijkt er tot 50% solden op de winterkleding te zijn. Dit is dus de moment! Voor zoonlief kopen we een fluorescerende gele skibroek van Billabong, voor dochterlief een blauwe skibroek van Roxy Girls en nog voor zoonlief een groene fleece van Quicksilver. We doen een koopje en nemen ons voor volgend jaar terug present te zijn ....maar dan voor een ski-jas voor mama en papa.

Weerbericht Zwitserland via www.wintersporters.nl

Zwitserland
Vandaag en morgen vrij zonnig en droog, wel wat zachter als voorheen. Zondag vanuit het noorden sneeuw die zich uitbreidt over het hele land. Maandag alweer meer zon en aansluitend een aantal zonovergoten dagen. Pas donderdag mogelijk meer bewolking en kans op wat neerslag (regen of sneeuw) maar dit is niet zeker.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten