donderdag 15 december 2011

Ambassadeurs testen nieuw clubdorp uit !

Ambassadeurs testen nieuw clubdorp in Valmorel uit !
Daar zijn wij al bij.
Samen met de 74 andere geselecteerden doen we ons best Club Med en zijn resort onder de aandacht van onze volgers te brengen. Dit zowel met blog, op facebook en via twitter.
Het is fijn om te doen en werkt eerlijk gezegd vrij verslavend!
Van zodra we in Valmorel verblijven, zullen onze berichten nog realistischer worden.
We kijken er naar uit....
Travelupdate heeft trouwens dezelfde foto (skipistes Valmorel) uitgekozen dan ikzelf op mijn FB-pagina.

Zie het artikel van Travelupdate hier:

Club Med ambassadeurs testen nieuw clubdorp in Valmorel uit

Valmorel

Op 18 december 2011 opent Club Med een nieuw Clubdorp in Valmorel in de Franse Alpen. Voor de opening worden 75 "ambassadeurs" uitgenodigd om exclusief het nieuwe Sneeuwclubdorp te komen ontdekken.

Voor deze actie ging Club Med op zoek naar enthousiaste wintersportfanaten die nooit eerder met deze reisexpert op vakantie gingen, en die bovendien bereid waren hun reisverhalen te delen met familie en vrienden via online en offline kanalen. Met de enkel Nederlandstalige ambassadeurs wil Club Med zijn marktaandeel in Vlaanderen verder uitbouwen en verstevigen.

Met dit initiatief wil de reisexpert nieuwe Vlaams prospects op een originele manier kennis laten maken met het Club Med vakantieconcept met de ultieme doelstelling echte ambassadeurs van hen te maken die voortaan enkel nog voor een all-inclusive upscale vakantie met Club Med kiezen en hun positieve ervaringen met iedereen wensen te delen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten